Wie zijn wij?

Mijn naam is Merel. Ik heb vanaf mijn vroegste jeugd een diepe verbinding met God, of mijn MoederVader, zoals ik haar/hem graag noem. Ik had als kind al visioenen, channelde liederen en persoonlijke boodschappen voor familieleden en was helderziend en heldervoelend. Sinds 2006 heb ik een bloeiende praktijk voor natuurgeneeskunde, Lied van de Merel, waarin ik full-time werk en mensen begeleid met een verscheidenheid aan lichamelijke en geestelijke klachten. Ik ben intens dankbaar voor de weg die ik mag gaan en het werk dat ik mag doen.

Mijn naam is Anno. Ik ben een lieve, hooggevoelige, heldervoelende natuurman met een groot hart en een hoog knuffelgehalte. Het geeft mij veel voldoening om mensen op een persoonlijke en liefdevolle manier te begeleiden in het terugvinden van een liefdevolle verbinding met zichzelf Ún anderen. Door mijn hoge gevoeligheid, diep invoelend vermogen, helende handen en zorgzame aard ben ik in staat om een ander te geven, wat die op dat moment nodig heeft. Ik heb van mijn hoge gevoeligheid mijn (tedere) kracht weten te maken, waardoor ik nu ook voor anderen een rots in de branding kan zijn.

In 2013 ontmoetten we elkaar, na elkaar eeuwen te hebben gezocht. Al snel besloten we dat onze liefde te groot was om voor onszelf te houden. Je bent bij ons welkom met alles wat er is en alles wat je meebrengt. Door onze levenspaden hebben we allebei veel meegemaakt en hebben we ruimte en begrip voor buitengewone situaties. Het heeft ons een diep besef gegeven van wat Liefde is en vooral ook wat het niet is. We hebben allebei steeds opnieuw voor de keuze gestaan om Liefde te kiezen of angst, onder de meest extreme omstandigheden, zowel met onze partners als met onze kinderen. We hebben hierdoor allebei een krachtig energieveld ontwikkeld, waarmee we elke dag proberen Liefde te belichamen en vorm te geven. Hiermee kunnen we krachtige healings geven en anderen meenemen in die energie.

Lieve Ziel die dit leest, je bent welkom met alles wat je brengt. We nodigen je uit om de weg terug naar Liefde te gaan.

Het is je geboorterecht.


Klik op de plaatjes voor meer informatie

Zielsliefde
Traumaverwerking.jpg
Traumaverwerking
Consult