Tarieven

Je gaat akkoord met deze voorwaarden bij het boeken van een consult. Veranderingen in deze voorwaarden en in de tarieven worden hier op de website bekend gemaakt.

Tarieven
Consult met alleen Anno (in het Bos van Anno) of alleen Merel (op de praktijk in Emmen), per uur € 60,-
Toeslag consult met alleen Merel in het Bos van Anno € 10,- per uur
Consult met Anno en Merel, per uur€ 120,-
Skype- of telefoonsessie (alleen met Merel) zie hieronder
Hemel en Aarde healing* (ca. 1,5 uur) € 250,-
Klank- en zanghealing door Anno óf Merel, anderhalf uur € 120,-
Toeslag gebruik houtgestookte hottub € 30,-
Toeslag gebruik houtgestookte sauna € 15,-
Voorbeelden van healingtrajecten **
kort healingtraject:
  • kennismaking met Merel en Anno samen
  • vier individuele sessies van twee uur met Merel of Anno
  • twee sessies van twee uur met Merel en Anno samen.
€ 950,-
lang healingtraject
  • kennismaking met Merel en Anno samen
  • acht individuele sessies van twee uur met Merel of Anno
  • vier sessies van twee uur met Merel en Anno samen.
€ 1950,-

Vergoeding

De consulten energetische therapie bij Merel kunnen worden gedeclareerd bij je aanvullende zorgverzekering als je energetische therapie in het pakket hebt. Alle andere consulten komen hier niet voor in aanmerking. Merel is aangesloten bij de VVET en de RBCZ. Vergoeding 2019: CZ en dochters vergoeden energetische therapie niet meer, de meeste andere verzekeringen nog wel. Kijk op tijd naar je polis en besluit wat jij belangrijk vindt. Ook als je collectief verzekerd bent bij een verzekeraar, kun je je aanvullende verzekering elders onderbrengen.

Geen vergoeding:

Let op: de Hemel- en Aardehealingen en de Skype-consulten komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering, maar kun je wél betalen met je tegoed uit de participatiewebshop van de gemeente Emmen (zie hieronder).

Laag inkomen?

Voor wie een laag inkomen heeft, is het mogelijk de consulten, kadobonnen en/of lessen geheel of gedeeltelijk te betalen via de participatiewebshop van de gemeente Emmen.

Consult aan huis

Behandeling aan verpleeg- of ziekenhuis of thuis is in overleg mogelijk. Afhankelijk van de afstand komen hier kosten bij. We rekenen een euro per minuut tijdens de reis. De reistijd wordt berekend volgens de routeplanner van de ANWB en staat dus van tevoren vast, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een huisconsult is mogelijk bij een consultduur vanaf 1 uur.

Annuleren consult

Moet je afzeggen of wijzigen? Dat kan. Zorg er wel voor dat je dat minimaal 48 uur van tevoren doet. Bij te laat afzeggen ben je de consultprijs verschuldigd.

Skype-sessies en kadobonnen

Skype-sessies en kadobonnen worden vooruit betaald per bank-overschrijving of via Paypal:

Om een afspraak te maken, moet je vervolgens natuurlijk wel even bellen of mailen!

Card image cap
Skype- of telefonisch consult


Hoe lang wil je boeken?
Card image cap
Kadobon

De hoogte van het bedrag bepaal je zelf.

Bedragen

Over grenzen bij lichaamsgerichte behandelingen

Voor én tijdens de behandeling kun je kenbaar maken wat je graag zou willen en waar op dat moment jouw grenzen liggen. De afgesproken grenzen worden ten allen tijde gerespecteerd.
Een behandeling is op basis van vrijwilligheid en gelijkwaardigheid en altijd met respect voor de ander.
Je bent verantwoordelijk voor je eigen proces en de mogelijke gevolgen van een door jou geboekte behandeling.
Neem voor een behandeling je eigen badlaken mee en zorg dat je schoon bent.
Een behandeling van een minderjarige of iemand met een verstandelijke beperking kan alleen plaatsvinden als er een vertrouwenspersoon aanwezig is.

Uitgangspunten m.b.t. 'reguliere' behandelaars:
Samenwerking, geen vervanging

Een consult bij ons is geen vervanging van het inwinnen van medisch advies van je huisarts of specialist. Je kunt ervoor kiezen om een behandeling bij ons te volgen naast, volgend op of voorafgaand aan je reguliere behandeling (preventie).

Diagnoses/controles vraag ik aan je arts

Ik kan en mag geen diagnoses stellen. Wel kan ik gezondheidsklachten of emotionele blokkades opmerken/zien. Dit betekent niet dat ik alles weet of alles kan zien. Ik zal je dan ook vragen om dingen te controleren bij je huisarts of specialist, of om (aanvullende) diagnostiek vragen op basis van je intake-formulier of andere informatie die naar voren komt tijdens de consulten. Regelmatige controle door je (huis)arts blijft belangrijk, zeker als je een chronische ziekte hebt, of bepaalde (erfelijke) risico's loopt.

Geef je medicijngebruik door

Als ik een kruidenmiddel voorschrijf, is het belangrijk dat je dat doorgeeft aan je (huis)arts en apotheek. Kruidenmiddelen zijn niet onschuldig (veel minder onschuldig dan bijvoorbeeld homeopathische middelen) en kunnen interacties hebben met reguliere medicijnen. Ik let daarop bij het voorschrijven en waar mogelijk communiceer ik met je regulier behandelaar, maar je blijft zelf verantwoordelijk voor het duidelijk communiceren met je regulier behandelaars, ook voor eventuele toekomstige medicijnen die zij je kunnen voorschrijven. Ik vraag je naar je regulier en alternatief medicijngebruik tijdens de intake, zodat ik zelf ook rekening kan houden met interacties. Houd mij op de hoogte als je medicijngebruik tijdens je behandeltraject bij mij verandert.

Balans regulier/alternatief

Ik zal je nooit afraden medisch advies in te winnen bij je regulier behandelaar of een behandeling te staken of te weigeren. Zit je met vragen over de balans regulier-alternatief, beantwoord ik die naar beste geweten. Mijn antwoorden zijn altijd informatief en ik belicht zoveel mogelijk beide (of meerdere) kanten. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je hierin maakt en voor het vinden van zo compleet mogelijke informatie om je keuze goed te kunnen onderbouwen.

Garantie

Je kunt helaas geen aanspraak maken op een garantie dat 'ik je zal genezen'. Niemand geneest jou. Je lichaam geneest zelf, met de juiste hulp, van huisarts, specialist en/of natuurgeneeskundige. Ik doe mijn best om je het beste advies en de beste behandeling te geven binnen mijn werkgebied en naar mijn kunnen.

*Aanvullende voorwaarden Hemel-en-Aarde-healing

Er is veel belangstelling voor de Hemel-en-Aarde-healings vanuit het hele land. Het is lastig om op het laatste moment lege plekjes op te vullen, als onze cliënten een reis van twee uur moeten inplannen om naar ons toe te komen. Verder vraagt het regelen van een Hemel-en-Aarde-healing voor ons vrij veel organisatie, met twee drukke healingpraktijken.

Daarom is je boeking pas definitief als je een aanbetaling hebt gedaan van 45 euro (25%). Dit bedrag wordt niet gerestitueerd, behalve als je moet afzeggen door overmacht (onze beoordeling). Voel dus van tevoren goed of dit voor jou de bedoeling is.

**Aanvullende voorwaarden (relatie)healingtraject

Als je een (relatie)healingtraject boekt, krijg je korting op de consultprijs. Je betaalt dan het hele bedrag vooraf, minimaal twee weken voor de eerste consultdatum. Een traject annuleren kan op elk moment, mits je de eerstvolgende afspraak minimaal 48 uur van tevoren afzegt, net als bij gewone consulten. De reeds gevolgde consulten en het kennismakingsconsult worden dan tegen de normale losse consultprijs berekend. De rest van het bedrag krijg je teruggestort op je rekening.

Eerst losse consulten boeken en achteraf omzetten in een healingtraject is niet mogelijk.

Wil je als onderdeel van je (relatie)healingtraject een consult wandelcoaching boeken, houd er dan rekening mee dat dat langer duurt dan twee uur en daarom ook duurder is, dus je moet wat bijbetalen.

Alle afspraken m.b.t. een (relatie)healing-traject worden na het kennismakingsgesprek op papier gezet in een behandelovereenkomst.

Privacy

Je gegevens worden bewaard in een dossier, achter slot en grendel. Deze worden nooit met een derde gedeeld, behalve als jij daar toestemming voor geeft, zoals bij een overleg met een andere behandelaar of als je deelneemt aan wetenschappelijk onderzoek. Je kunt je dossier ten allen tijde inzien (maak wel even een afspraak) en ik bewaar 'm maximaal 15 jaar. Lees meer in de privacyverklaring.

Klachtenregeling

Je kunt je voor eventuele klachten over de behandeling wenden tot de onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir. Op de website van de VVET staat meer informatie.

Behandelovereenkomst

De behandelovereenkomst van de VVET is van toepassing op consulten energetische therapie bij Liefde geeft Licht.

Geldigheid van deze voorwaarden

Als je een consult boekt bij mij, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Dat zijn alle voorwaarden die op deze pagina staan vermeld. Op verzoek kan ik je een kopie op papier geven.

Voorwaarden behandeling bij Anno

*toeslag sessie in de houtgestookte hottub € 30,-

*toeslag sessie in de houtgestookte sauna € 15,-

Voorwaarden lichaamsgerichte behandelingen

- De tijdsduur van een behandeling is van binnenkomst tot vertrek.

- Iedere behandeling is uniek en kan uit meerdere onderdelen bestaan, afhankelijk van jouw behoefte en de afgesproken tijdsduur van de behandeling.

- Voor én tijdens de behandeling kun je kenbaar maken wat je graag zou willen en waar op dat moment jouw grenzen liggen. De afgesproken grenzen worden ten aller tijde gerespecteerd.

- Een behandeling is op basis van vrijwilligheid en gelijkwaardigheid en altijd met respect voor de ander.

- Je bent verantwoordelijk voor je eigen proces en de mogelijke gevolgen van een door jou geboekte behandeling.

- Een behandeling is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Zorg dat je op de afgesproken tijd aanwezig bent. Bij niet komen opdagen of afzeggen van een afspraak binnen 48 uur voor aanvang van een behandeling, wordt de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht.

- Neem voor een behandeling je eigen badlaken mee en zorg dat je schoon bent.

- Een behandeling van een minderjarige of iemand met een verstandelijke beperking kan alleen plaatsvinden als er een vertrouwenspersoon aanwezig is.

- Bij het boeken van een behandeling ga je akkoord met de hier boven genoemde voorwaarden.