De hemel en aarde healing

door Merel

Deze bijzondere en zeer krachtige healing geef ik samen met mijn tweelingziel, Anno.

De specifieke wisselwerking tussen ons heeft ons ertoe gebracht deze gezamenlijke healingen aan te gaan bieden onder de naam Hemel-en-Aarde healing. Natuurlijk kun je mensen niet scheiden in hemelkinderen en aarde-engelen. Het klinkt wel mooi, maar namen moeten geen eigen leven gaan leiden, vind ik. De realiteit is altijd genuanceerder en je hebt van beide iets in je.

Toch dekt Hemel-en-Aarde healing aardig de lading. De energie waar ik mee werk is overwegend 'hemels', Anno's energie is meer 'aards'. Samen kunnen we een zeer grote energetische draagwijdte aan. Van heel ge-aard tot hoog spiritueel. Het is alsof we samen een groter mens zijn, met meer PK, zogezegd. Een situatie waarin één plus één niet twee is, maar veel meer.

Wat doen we?

Tijdens een Hemel-en-Aarde healing volgen we allebei onze intuïtie. We gebruiken massage, lichte aanrakingen, handoplegging of aura-healing en verschillende andere technieken. We werken daarbij in verbinding met jou, de Bron/Alles-Dat-Is en met elkaar, zodat er een groot energetisch draagveld wordt gecreëerd, waarin je veilig bent, kunt ontspannen en waarin het mogelijk is diepgaande heling te bewerkstelligen.

Anno's energie, aanrakingen en massages helpen je aarden en houden je stevig in je lichaam verankerd. Waar hij blokkades in je lichaam aanraakt, komen deze los om te genezen, zodat je energie weer gaat stromen. Hij maakt ook gebruik van de resonantie van grote Himalaya klankschalen om blokkades van binnenuit los te trillen. Anno's specifieke talent is het herstellen van de verbinding met jeZelf.

Vertrouwend op zijn basis, kan ik mijn energiekanaal wijd open zetten en maak ik blokkades los uit je aura, verhoog ik de frequentie van je aura tot het voor jou gezonde niveau en bevorder ik je spirituele groei. Mijn specifieke talent is het herstellen van je verbinding met het Universum, de Bron, of God.

En weet je wat het mooiste is? JijZelf en het Universum zijn in de kern één. We brengen je dus allebei op onze eigen manier terug bij je kern, waar je je eenheid met Alles-Dat-Is kunt ervaren.

Liefde is de grondstof van je bestaan. Het ervaren van onvoorwaardelijke liefde, doordat je daarin wordt ondergedompeld in een Hemel-en-Aarde healing, kan jouw ziel zich doen herinneren hoe het ook alweer was. En als je het toelaat, zal je ziel zich daar ook weer naar gaan gedragen. Je zult liefde overal om je heen herkennen en je zult het uit jezelf voelen opwellen.

Doordat we op zo'n diep niveau verbonden zijn en niet constant op elkaar hoeven af te stKlazienaveen, kunnen we er allebei helemaal voor je zijn en is er alle ruimte voor jou, met alles wat je bent en alles wat je meeneemt. Door de eenheidsenergie waar je je in bevindt, kan zich, als je dat aan wilt gaan, een diepgaand proces voltrekken, waarbij je fysiek en psychisch als herboren weer tevoorschijn komt. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, waardoor kwalen kunnen verbeteren of verdwijnen.

Deze healing is ook bij uitstek geschikt als je te kampen hebt met problemen in een relatie. Of dat nu een romantische relatie is of een relatie met je kind, ouder of een ander belangrijk persoon. Oud verdriet, bijvoorbeeld ontstaan in relatie tot je ouders, of een onbalans in je mannelijke en vrouwelijke energie, kan naar boven komen om te worden geheeld. Het is daarvoor niet nodig dat je met zijn tweeën komt (maar dat kan natuurlijk wel). Het is voldoende om de genezende energie in jezelf toe te laten. Het proces zet zich daarna vanzelf voort in je relatie of je gezin.

Tot slot is deze healing super ontspannend en geeft een flinke turbo-dosis energie. Je mag je lekker opladen, op alle niveaus uitrusten en simpelweg genieten van een warme, liefdevolle behandeling.

De Hemel-en-Aarde healing is een totaalbehandeling van lichaam en geest en kan gekleed of ongekleed worden ontvangen. Als je de healing ongekleed ondergaat, kan het massage-gedeelte het beste tot zijn recht komen. De sfeervolle praktijkruimte is aangenaam verwarmd, en er wordt warme kokosolie gebruikt. Tijdens de behandeling kun je worden afgedekt met zachte doeken. Als je de healing gekleed ondergaat, komt de nadruk meer op healing te liggen en op de behandeling van de hogere energetische lagen van je aura. Dit betekent niet dat je niet wordt aangeraakt. De energie van je aura staat niet los van je lijf, maar is daar een holistisch onderdeel van.