Consult met Anno en Merel

Je kunt bij ons terecht voor consulten traumaverwerking en (relatie)healing. We werken ieder vanuit onze eigen achtergrond, waardoor we elkaar perfect aanvullen. De grote overeenkomst is dat we allebei zonder veel woorden werken. Anno werkt lichaamsgericht en ik energiegericht. Anno legt de focus op fysiek en emotioneel (door)voelen, intimiteit en contact. In zijn coaching is hij omvattend, warm en soms confronterend. Ik leg de nadruk op het contact met je spirituele erfenis, hoe deze er voor jou ook uit mag zien. In mijn behandelingen fungeer ik als verlengstuk van mijn Onzichtbare Helpers om je geestelijk, emotioneel en lichamelijk te helpen helen. Door deze bijzondere combinatie kunnen we je door blokkades heen helpen die met gesprekstherapie niet op te lossen zijn. Dat betekent niet dat een consult niet mag bestaan uit een goed gesprek! Ook met vragen over tweelingzielen, zielsliefde en gecompliceerde relaties kun je bij ons terecht.

Werkvormen Anno Werkvormen Merel
Energetische therapie door Anno Energetische therapie door Merel
Wandel- en natuurcoaching / blote voeten wandeling Intuïtieve coaching/reading
Massage Fytotherapie
De-armouring Muziek- spel- en creatieve therapie
Werkvormen van ons allebei
Klank- en zanghealing
Emotioneel ademwerk
Hemel-en-Aarde-healing door Anno en Merel samen

Healingtraject

Heb je langer ondersteuning nodig dan één of twee losse consulten, kun je bij mij en Anno terecht voor een healingtraject dat speciaal voor jou is gemaakt. Je kunt dan met ons allebei sessies boeken of afwisselend met Anno of Merel, al naar gelang je voorkeur en wat er op dat moment nodig is.

Je kunt voor een healingtraject kiezen als je niet lekker in je vel zit, als je ziek bent, of als je aan je persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling wilt werken. Een belangrijk aspect van ons werk is traumabegeleiding.

Relatiehealing

Een speciaal soort healingtraject is gericht op relatiehealing. Dit woord is expres zo gekozen: relatiehealing in plaats van relatietherapie. We geloven allebei dat je met woorden niet ver genoeg komt. Liefde gaat veel dieper. De pijn die je voelt als de liefde niet goed stroomt, gaat ook veel dieper. Daarom gebruiken we verschillende vormen van healing om je te helpen jezelf en elkaar weer te vinden.

Je kunt als stel langskomen, maar ook in je eentje, bijvoorbeeld als je partner er (nog) niet open voor staat, of als je op dit moment geen relatie hebt. Het uitgangspunt is, dat als jij je niet gelukkig voelt in je relatie, het beste startpunt is dat jij er iets aan gaat doen, ook als je partner nog niet zo ver is. En als je als single aan jezelf wilt werken met de focus op relatie-issues, heb je niet per se een partner nodig om dat te doen.

Of je nu alleen komt of samen, een gedeelte van de relatiehealing is één op één. Je werkt (naar keuze en in overleg) met mij of Anno, of afwisselend, aan jezelf, ieder voor zich. Op gezette tijden voegen we sessies in waarbij je met zijn tweeën komt.

Een bijzonder aspect van relatiehealing is dat ik je relaties in je aura kan zien, voelen en lezen, samen met de wonden in jou die ten grondslag liggen aan eventuele relatieproblemen of -onzekerheden. Ook kan ik interactie waarnemen op auraniveau, waardoor ik dieper kan kijken dan de camouflage-conflicten en de werkelijke onderliggende issues kan vinden, op zielsniveau.

Hemel-en-Aarde healing

Deze bijzondere healing door mij en Anno is uniek in Nederland. Een hemelse ervaring, maar met beide voeten stevig op de grond. Ook een prachtig kado voor (een) geliefde(n). (Vraag naar de Liefde geeft Licht - kadobon!) Lees meer over de Hemel-en-Aarde healing...

Wie zijn wij?

Elders op deze site kun je meer lezen over ons, over healing en traumaverwerking en over zielsliefde.